Forum Seo | Seo Army
http://seoarmy.ro/

SeoSpeed - Sistem de Promovare a site-urilor gratuit
http://seoarmy.ro/vanzari-diverse/seospeed-sistem-de-promovare-a-site-urilor-gratuit-t246.html
Pagina 1 din 1

Autor:  SeoSpeed [ 13 Iul 2012, 12:49 ]
Subiectul mesajului:  SeoSpeed - Sistem de Promovare a site-urilor gratuit

[center]Imagine[/center]
SeoSpeed este un sistem nou pe piața română, pentru a ajuta webmaster-ii în promovarea site-urilor.

Cum Lucrează Sistema: Dacă DVS aveți un site nou și duceți lipsă de vizitatori și doriți să urcați sus în diferite clasamente, atunci soluția pentru DVS este SeoSpeed.net. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați, să adăugați site-ul în sistema noastră și să lansați programul pentru crearea/primirea SeoMoney. Cu cît mai mulți SeoMoney ciștigați cu atît mai mulți vizitatori va avea site-ul dumnevoastră. Programul lansat lucrează în mod silențios pe PC-ul dumnevoastră.

Ce este SeoMoney(SM) ?! - SeoMoney este unitate de măsură în acest proiect. Ex: 1 SM = 1 Vizitator, cu cît mai mulți SM cu atît mai mulți vizitatori.

Ce face programul ? - După autentificarea în programul instalat (SeoSpeed Client), el (programul) va lucra în locul DVS. El va vizita alte site-uri din sistemul nostru în mod silențios, ascunsă în (hidden icons). Pentru fiecare site vizitat de programa DVS veți primi SeoMoney(SM) în dependență de tipul contului DVS.

Acest proiect este o anologie a site-urilor de WebSurf sau Schimbdetrafic. Cu cît mai mulți utilizatori va avea sistemul nostru cu atît mai multe site-uri vor fi puse în joc. Primii 1000 de utilizatori ce vor folosi sitemul nostru vor primi BONUS 100 SM săptămînal.

Dacă aveți idei, sugesti, propuneri vă rugăm sa le scriți mai jos !
Vă mulțumesc de atenție

Pagina 1 din 1 Ora este UTC + 2
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/